Category: melayu

kilowatt11:Jnji ditepati, milf bertudung semal…

kilowatt11:

Jnji ditepati, milf bertudung semalam dgn gambar free hair + lurah tetek. Komen sikit pasal milf ni? Sedap tak? Hehe

aku ade contact MILF ni.. bleh sembang2 test power kalau nak.. bape korang berani offer aku? hahaha

Isteri Orang Kantoi Dengan Lelaki Bangla.Kadang2, wanita melayu…

Isteri Orang Kantoi Dengan Lelaki Bangla.

Kadang2, wanita melayu ni malu-malu kucing. Kalau nak romen2, buang air gatal tu, boleh je cari lelaki tempatan. Mungkin takut rahsia bocor, jadi Mat Bangla atau pendatang asing jadi pilihan.

Tapi bila dah kantoi, memang kene keji la…

Photo

Photo

Photo

Photo

Love this girl !!! We studied at the same school once……

Love this girl !!! We studied at the same school once… hot gilew minah ni skg… kalo kat changkat boley slaloo nmpk dia… heheh…

BAHANA TEKNOLOGI 3Ramai orang tua-tua suka perli budak muda…

BAHANA TEKNOLOGI 3

Ramai orang tua-tua suka perli budak muda belia sekarang yang tak boleh berenggang walau sesaat dengan telefon bimbit. “Tak de life”katanya, “tak pandai bersosial” bla..bla.. bla..

Bila mana mereka yang telah cuba menggunakan telefon bimbit, baru depa tau!! Lebih dahsyat daripada kelaku anak-anak muda.. Didepan, dikatanya budak loqlaq, otak kuning, lucah, otak blue… tapi, bila teknologi berada ditangan mereka.. ini lah hasilnya..Selfie bogel di WeChat dihantar kepada skandal sepejabat..selfie bogel di Whatsapp kan kepada ex-boyfren..

Kak Ita. tukang jahit…

Hey, don’t blame the kids, blame the technology!

BAHANA TEKNOLOGI 2Ramai orang tua-tua suka perli budak muda…

BAHANA TEKNOLOGI 2

Ramai orang tua-tua suka perli budak muda belia sekarang yang tak boleh berenggang walau sesaat dengan telefon bimbit. “Tak de life”katanya, “tak pandai bersosial” bla..bla.. bla..

Bila mana mereka yang telah cuba menggunakan telefon bimbit, baru depa tau!! Lebih dahsyat daripada kelaku anak-anak muda.. Didepan, dikatanya budak loqlaq, otak kuning, lucah, otak blue… tapi, bila teknologi berada ditangan mereka.. ini lah hasilnya..Selfie bogel di WeChat dihantar kepada skandal sepejabat..selfie bogel di Whatsapp kan kepada ex-boyfren..

Kak Fiza..tetek cantik!

Hey, don’t blame the kids, blame the technology!

BAHANA TEKNOLOGI 1Ramai orang tua-tua suka perli budak muda…

BAHANA TEKNOLOGI 1

Ramai orang tua-tua suka perli budak muda belia sekarang yang tak boleh berenggang walau sesaat dengan telefon bimbit. “Tak de life”katanya, “tak pandai bersosial” bla..bla.. bla.. 

Bila mana mereka yang telah cuba menggunakan telefon bimbit, baru depa tau!! Lebih dahsyat daripada kelaku anak-anak muda.. Didepan, dikatanya budak loqlaq, otak kuning, lucah, otak blue… tapi, bila teknologi berada ditangan mereka.. ini lah hasilnya..Selfie bogel di WeChat dihantar kepada skandal sepejabat..selfie bogel di Whatsapp kan kepada ex-boyfren..

Hey, don’t blame the kids, blame the technolgy!

Categories