Author: U45/unseen

Regular

hantulucah:

siapa minat dengan mak orang umur 60 tahun ke atas kite geng reblog banyak 😊

313cikaro: Hahaha bini org yg bru nak belajar…

313cikaro:

Hahaha bini org yg bru nak belajar menyundal..
Suami pulak bru nak belajar jdi suami dayus.. Ingin melihat isteri di ratah..
Ada yg teringin menjadi suami cuckold???
Pm aku meh

Regular

liajasmine:

Lia jasmine on tour, day:2

Morning guys,

Its my 2nd day today.. tomorow i will be at Shah Alam. Since the demand are so high, i can’t take walk in customer already.

Melaka and Ipoh fully booked already.

Takut kena scam? Browse my page. Then baru u tau i genuine ke tak.

24/1 & 25/1 pudu

26/1 & 27/1 shah alam

28/1 – negeri sembilan

29/1 – melaka ( fully booked)

30,31 /1, ½- johor baharu

2/2 – kuantan ( yg dah depo pls pm lia utk pilih slot)

3/2 – kerteh

4/2 – terengganu

5/2 – kelantan

7/2 – sungai petani

8/2 – alor setar

9/2 – perlis

10, 11 & 12 /2 langkawi

13, 14/2- penang

15/2 – ipoh ( fully booked)

WECHAT: Liajasmine80

Whatsapp: 01156534104

Password: Paid holiday

P/s: tolong reblog plssssss… nanti lia belanja gambar masa tour k?

izril77: liajasmine: Morning guys…. 😍

izril77:

liajasmine:

Morning guys….

😍

liajasmine: liajasmine: Morning guys… tak pe…

liajasmine:

liajasmine:

Morning guys… tak penat ke ari ari cite pasal main, pasal horny? Asal pm je mesti akan keluar ayat ni “ horny i tgk gambar u”.. or “ pagi pagi u dah buat i terpancut” or “ geram nya i tgk badan u.. kalau dpt henjut kan best” like seriusly? U bagitau tu semua expecting women response apa? “ oh horny ke? Meh la umah i.. fuck i puas puas.. i memang dilahir kan utk puas kan nasfu serakah u”.. tu yg tetiba keluar harga tu.. lepas tgk harga terus krik krik.. hahahahha its worked everytime!!!

Tb

omar5782: akubotaks: liajasmine: No money n…

omar5782:

akubotaks:

liajasmine:

No money no honey.. guys pls la.. tak paham betul i jenis yg PM ajak main dah tu nak free lak tu. Kalau boleh satu sen pun tak nak keluar kan duit. Dah tu ajak i pulak ke budget hotel. Kalau i can afford to stay kat 4 5 star hotel which i pay for the room. What make u think i will agreed to go to budget hotel. Guys kalau nak main free u leh main ngan wife, tunang or gf u.. kalau tak de guna je jari jemari sendiri..

I sokong kenyataan u @liajasmine

📣📣Clear statement by @liajasmine…👏👏👏

liajasmine: izril77: liajasmine: Morning gu…

liajasmine:

izril77:

liajasmine:

Morning guys!!

gambar snap sendiri ni… hahahahahah cam terhorny lak pagi ni bila tgk org lain post gambar kita.. aummm!

Nie gambar kat palace hr tu ke

Tb

liajasmine: izril77: liajasmine: Argg malas…

liajasmine:

izril77:

liajasmine:

Argg malas nya nak keje…

Hahaha kena ambik cuti Nie. Gi massage.

Tb

liajasmine: Nak tgk gambar gambar lia lagi? …

liajasmine:

Nak tgk gambar gambar lia lagi? Nak access direct ke lia punya google photo? Nak tgk video video koleksi peribadi lia?
Subscribe Google photo lia skang..
Wanna subscribe my google photo?

Simple
1) make sure u have gmail
2) bank in RM 50 for 1 month subscription
3) send proff of payment, and gmail address.
4) you would receive the invitation to view the Google photo

liajasmine: Pergh makin bulat pulak muka ni… …

liajasmine:

Pergh makin bulat pulak muka ni… steroids telah menunjuk kan kesan kesan nya 😭😭😭😭

Categories